BASKAN KOCAISPIR GENÇLERE TESEKKÜR ETTI

Koronavirüs salgini nedeniyle okullarda yüz yüze egitime ara verilmesinin ardindan ögrencilerin derslerinden geri kalmamasi için Yüregir Belediyesi’nin kurdugu ‘e-yüregitim’ YouTube kanali yogun ilgi görüyor.
Yüregir Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü’nün You Tube üzerinden faaliyete geçirdigi ‘E- Yüregitim’ kanali kisa sürede 400 bin erisim sagladi.

 Yüregir Belediyesi, tüm dünyayi etkisi altina alan koronavirüs salgini nedeniyle kültürevlerinde ara vermek zorunda kaldigi egitime destek kurslarini kurdugu e-yüregitim YouTube kanali ile uzaktan egitime dönüstürmüstü.

Bünyesindeki uzman ögretmenleri ile Fatih Sultan Mehmet Kültürevi’nde olusturdugu stüdyoda 6. 7. 8. ve 12. Siniflar ile mezunlara yönelik hazirladigi konu anlatim videolarini YouTube kanali üzerinden ögrencilerin hizmetine sunan Yüregir Belediyesi günlük yükledigi videolari sosyal medya hesaplarindan takipçilerine duyuruyor.


Gösterdikleri ilgi için gençlere tesekkür eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Elbette bu günleri de geride birakacagiz. Çocuklarimiz, gençlerimiz en kisa sürede insallah okullari ile ögretmenleri ile bulusacak. Yavrularimizin yüz yüze egitimden uzak kaldigi günlerde egitimlerine destek olmak amaciyla kurdugumuz uzaktan egitim kanalimiz oldukça yogun bir ilgi gördü. Kanalimizi her gün güncelliyoruz. Her gün yeni ders konulari, soru çözümleri yüklüyoruz. Ailelerimize, gençlerimize göstermis olduklari yogun ilgi için tesekkür ederim.” seklinde konustu.